
>
Україна, МПК A23L1/24.
СпосІб приготування харчової емвульсії типу майонезу з додаванням рибної плазми [Текст] / Д. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. В. Гордієнко, А. О. Мовчан, Є. Л. Гасай, А. А. Рибцева ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201205928 ; Заявл. 15.05.2012 ; Опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Гасай, Є. Л.
Рибцева, А. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Гасай, Є. Л.
Рибцева, А. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |