
>
Україна, МПК A23C 19/08 (2006.01) .
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. В. Пасько, А. М. Діхтярь, О. Ю. Мельник ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06030 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Федір Всеволодович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Пасько, Ольга Володимирівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мельник, Оксана Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\ники:\
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевий, Федір Всеволодович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Пасько, Ольга Володимирівна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Мельник, Оксана Юріївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\ники:\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |