
>
Україна, МПК A23C 19/08 (2006.01) .
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, О. М. Самолюк-Холодова, Ф. В. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, О. Ю. Мельник, І. В. Симакова ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06036 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Перцевий, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Мельник, Оксана Юріївна
Симакова, Інна Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Перцевий, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Мельник, Оксана Юріївна
Симакова, Інна Володимирівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т\власники:\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |