
>
Україна, МПК A21D8/02, A21D2/38.
Спосіб виготовлення пшеничного хліба з підвищеною біологічною цінністю [Текст] / Г. М. Лисюк, С. Г. Олійник, С. М. Тимчук, В. В. Поздняков, А. В. Глазунова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200815332 ; Заявл. 31.12.2008 ; Опубл. 25.06.2009, Бюл. № 12. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Тимчук, С. М.
Поздняков, В. В.
Глазунова, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Олійник, Світлана Георгіївна
Тимчук, С. М.
Поздняков, В. В.
Глазунова, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |