
>
Україна, МПК A23D7/005.
Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу [Текст] / Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук ; власник: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України. - № u201012021 ; Заявл. 11.10.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Поздняков, В. В.
Тимчук, С. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України\власник\
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Кириченко, Віктор Васильович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Поздняков, В. В.
Тимчук, С. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Ін-т рослинництва ім. В. Я. Юр’єва нац. акад. аграр. наук України\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |