
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, А. М. Діхтярь, С. Б. Омельченко, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200195 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 15.09.2022, Бюл. № 37. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Іващенко, Сергій Григорович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Іващенко, Сергій Григорович
Діхтярь, Альона Миколаївна
Омельченко, Світлана Борисівна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |