
>
Україна, МПК A23C 19/08 (2006.01) .
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, А. О. Борисова, Т. І. Маренкова, Л. З. Шильман, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власники: Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Сум. нац. аграр. ун-т. - № u 2019 06073 ; Заявл. 31.05.2019 ; Опубл. 10.01.2020, Бюл. № 1. - 10 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Шильман, Лев Залманович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Маренкова, Тетяна Іванівна
Шильман, Лев Залманович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |