
>
Україна, МПК A23L21/10, A23G3/34.
Спосіб одержання начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів [Текст] / О. П. Неклеса, В. С. Вовк, Є. П. Пивоваров ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201613507 ; Заявл. 28.12.2016 ; Опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13. - 7 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Неклеса, О. П.
Вовк, В. С.
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Неклеса, О. П.
Вовк, В. С.
Пивоваров, Євген Павлович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |