
>
Україна, МПК A23L1/0524, A23L1/31.
Спосіб отримання м'яса заливного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Л. О. Чуйко, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, О. О. Василенко, І. О. Крапивницька, Г. Є. Поліщук, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201014536 ; Заявл. 06.12.2010 ; Опубл. 11.07.2011, Бюл. № 13. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Л. О.
Рубіна, В. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Василенко, О. О.
Крапивницька, І. О.
Поліщук, Г. Є.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Міскіевич, Т. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Чуйко, Л. О.
Рубіна, В. В.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Василенко, О. О.
Крапивницька, І. О.
Поліщук, Г. Є.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Міскіевич, Т. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |