
>
Україна, МПК A23L1/025.
Комбінований спосіб теплової обробки харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, Л. К. Карпенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201010657 ; Заявл. 03.09.2010 ; Опубл. 11.04.2011, Бюл. № 7. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |