
>
Україна, МПК A23L5/10, A23L5/30.
Комбінований спосіб запікання картопляного пюре із застосуванням електроконтактного нагрівання [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, С. А. Варшавська. - № u201610102 ; Заявл. 04.10.2016 ; Опубл. 10.03.2017, Бюл. № 5. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Варшавська, С. А.
Овсяннікова, Л. Г.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, І. В.
Варшавська, С. А.
Овсяннікова, Л. Г.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |