
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Андріана Бірка, Б. Ч. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. О. Борисова, М. В. Обозна, А. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405257 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, З. Е.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Бірка, Андріана
Гарнцарек, Б. Ч.
Крапівницька, І. О.
Борисова, А. О.
Обозна, М. В.
Колесник, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, З. Е.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Бірка, Андріана
Гарнцарек, Б. Ч.
Крапівницька, І. О.
Борисова, А. О.
Обозна, М. В.
Колесник, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |