
>
Україна, МПК A23L1/16.
Спосіб підвищення збереженості каротиноїдів у макаронних виробах [Текст] / Р. Ю. Павлюк, Н. В. Гревцева, Д. О. Набоков, О. В. Моргун, А. М. Даценко, А. М. Даценко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201401554 ; Заявл. 17.02.2014 ; Опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Моргун, О. В.
Даценко, А. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Моргун, О. В.
Даценко, А. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |