
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, А. В. Колесник, Б. Ч. Гарнцарек, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, П. В. Гурський, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, Андріана Бірка, І. О. Крапівницька ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a201405260 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, М. В.
Колесник, А. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Бірка, Андріана
Крапівницька, І. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Обозна, М. В.
Колесник, А. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Бірка, Андріана
Крапівницька, І. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |