
>
Україна, МПК A23L1/01.
Спосіб приготування соусу на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, Л. О. Чуйко, С. В. Михайлова, Ю. К. Кір'яков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200703217 ; Заявл. 06.03.2007 ; Опубл. 10.08.2007, Бюл. № 12. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, Л. О.
Михайлова, С. В.
Кір'яков, Ю. К.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Чуйко, Л. О.
Михайлова, С. В.
Кір'яков, Ю. К.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |