
>
Україна, МПК A23C 19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, П. В. Гурський, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, І. О. Крапівницька, А. В. Колесник, А. Бірка ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 05322 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.02.2015, Бюл. № 4. - 10 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Борисова, А. О.
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Крапівницька, І. О.
Колесник, А. В.
Бірка, А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Борисова, А. О.
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Крапівницька, І. О.
Колесник, А. В.
Бірка, А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |