
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, Л. О. Чуйко, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201506924 ; Заявл. 13.07.2015 ; Опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1. - 19 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Іванніков, П. В.
Обозна, М. В.
Чуйко, Л. О.
Самолюк-Холодова, О. М.
Борисова, А. О.
Колесник, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Бідюк, Д. О.
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Іванніков, П. В.
Обозна, М. В.
Чуйко, Л. О.
Самолюк-Холодова, О. М.
Борисова, А. О.
Колесник, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |