
>
Україна, МПК A23J 1/04.
Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини [Текст] / Н. В. Дуденко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Б. О. Панікарова, С. П. Антоненко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2013 04004 ; Заявл. 01.04.2013 ; Опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Панікарова, Б. О.
Антоненко, С. П.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Н. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Панікарова, Б. О.
Антоненко, С. П.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |