
>
Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного [Текст] / Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Н. В. Камсуліна, О. О. Гринченко, Н. Г. Гринченко, О. А. Маяк, С. Г. Іващенко, Т. І. Маренкова, А. М. Діхтярь, О. В. Котляр ; власник Держ. біотехн. ун-т. - № u202200177 ; Заявл. 17.01.2022 ; Опубл. 14.09.2022, Бюл. № 37. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Іващенко, Сергій Григорович
Маренкова, Т. І.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Гринченко, Ольга Олексіївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Іващенко, Сергій Григорович
Маренкова, Т. І.
Діхтярь, Альона Миколаївна
Котляр, Олег Володимирович
Держ. біотехнол. ун-т.\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |