
>
Україна, МПК A23G3/00.
Спосіб отримання термостабільних начинок з овочів та повидла з гарбуза, збагачених на гемове залізо [Текст] / О. І. Черевко, В. В. Євлаш, Л. О. Чуйко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька, В. О. Акмен, О. Т. Старчаєнко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200810264 ; Заявл. 11.08.2008 ; Опубл. 26.01.2009, Бюл. № 2. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, О. Т.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дуденко, Н. В.
Павлоцька, Л. Ф.
Акмен, Вікторія Олександрівна
Старчаєнко, О. Т.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |