
>
Україна, МПК A23L1/01.
Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. О. Деменко, Р. В. Голуб ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201004442 ; Заявл. 16.04.2010 ; Опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Деменко, А. О.
Голуб, Р. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Деменко, А. О.
Голуб, Р. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |