
>
Україна, МПК A23L1/01.
Спосіб приготування начинки на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Л. О. Чуйко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200902554 ; Заявл. 23.03.2009 ; Опубл. 25.09.2009, Бюл. № 18. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Чуйко, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, С. В.
Чуйко, Л. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |