
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606060 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 8 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |