
>
Україна, МПК A23L 1/31.
Спосіб виготовлення варено-копчених ковбасних виробів [Текст] / М. Л. Серік, І. В. Шурдук ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 08956 ; Заявл. 08.08.2014 ; Опубл. 12.01.2015, Бюл. № 1. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Шурдук, І. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Шурдук, І. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |