
>
Україна, МПК A23C9/20.
Спосіб одержання кефіру з домішкою овочевої сировини з гарбуза [Текст] / З. П. Карпенко, С. В. Сорокіна, Д. С. Колос ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201206026 ; Заявл. 18.05.2012 ; Опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Колос, Д. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Карпенко, З. П.
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Колос, Д. С.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |