
>
Україна, МПК A23L 5/10, A23L 5/30.
Спосіб приготування рулету з морського окуня [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 08876 ; Заявл. 22.07.2019 ; Опубл. 10.03.2020, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Б. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |