
>
Україна, МПК A23C19/055, A23L33/00.
Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійного [Текст] / Н. Г. Грабар, П. П. Пивоваров, Д. О. Тютюкова, А. П. Листопад ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201808354 ; Заявл. 30.07.2018 ; Опубл. 26.12.2018, Бюл. № 24. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Тютюкова, Д. О.
Листопад, А. П.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |