
>
Україна, МПК A21D2/00, A23L1/10.
Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції [Текст] / Н. В. Федак, П. П. Пивоваров, Т. М. Хаустова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200711689 ; Заявл. 22.10.2007 ; Опубл. 25.03.2008, Бюл. № 6. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Пивоваров, Павло Петрович
Хаустова, Т. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Федак, Наталя Василівна
Пивоваров, Павло Петрович
Хаустова, Т. М.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |