
>
Україна, МПК A23L1/16.
Спосіб виробництва макаронних виробів з підвищеним вмістом каротину [Текст] / Г. М. Лисюк, Р. Ю. Павлюк, Н. В. Верешко, Д. О. Набоков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201015349 ; Заявл. 20.12.2010 ; Опубл. 10.06.2011, Бюл. № 11. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Павлюк, Р. Ю.
Верешко, Н. В.
Набоков, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Павлюк, Р. Ю.
Верешко, Н. В.
Набоков, Д. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |