
>
Україна, МПК A23F3/34, A23L1/O1.
Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини [Текст] / О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 20040504002 ; Заявл. 25.05.2004 ; Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Наріжний, О. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Ю. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Наріжний, О. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |