
>
Україна, МПК A21D2/00, A21D8/02.
Спосіб виробництва дріжджового тіста [Текст] / Г. М. Лисюк, А. М. Чуйко, Н. В. Верешко, Ю. Л. Гальчинецька ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № 2003032320 ; Заявл. 18.03.2003 ; Опубл. 17.11.2003, Бюл. № 11. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Чуйко, А. М.
Верешко, Н. В.
Гальчинецька, Ю. Л.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г. М.
Чуйко, А. М.
Верешко, Н. В.
Гальчинецька, Ю. Л.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |