
>
Україна, МПК A23C19/00.
Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного [Текст] / Ф. В. Перцевой, Т. В. Трощій, П. В. Гурський, М. Б. Колеснікова, І. О. Крапивницька, Л. Р. Димитриєвич, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200802553 ; Заявл. 28.02.2008 ; Опубл. 25.07.2008, Бюл. № 14. - 15 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Трощій, Т. В.
Гурський, Петро Васильович
Колеснікова, Марина Борисівна
Крапивницька, І. О.
Димитриєвич, Л. Р.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Трощій, Т. В.
Гурський, Петро Васильович
Колеснікова, Марина Борисівна
Крапивницька, І. О.
Димитриєвич, Л. Р.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, М. Ф.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |