
>
Україна, МПК A23L 5/30, A23L 5/10.
Спосіб запікання гарбуза з яйцем [Текст] / Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, О. А. Маяк ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2019 07459 ; Заявл. 04.07.2019 ; Опубл. 27.01.2020, Бюл. № 2. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Б. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |