
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606022 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |