
>
Україна, МПК A23L 3/36.
Спосіб виробництва замороженого тістового напівфабрикату з додаванням овочевої плазми [Текст] / Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, В. Ю. Черкашина, О. О. Сюсель, А. О. Максимова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201114912 ; Заявл. 15.12.2011 ; Опубл. 10.07.2012, Бюл. № 13. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Черкашина, В. Ю.
Сюсель, О. О.
Максимова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Черкашина, В. Ю.
Сюсель, О. О.
Максимова, А. О.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |