
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, Н. В. Федак, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, С. Б. Омельченко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606026 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 1 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Федак, Наталя Василівна
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Федак, Наталя Василівна
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Омельченко, Світлана Борисівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронницй ресурс | |
2 | Репозитарій |