
>
Україна, МПК A23L1/31.
Спосіб одержання сушеного м'ясного напівфабрикату [Текст] / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, Г. Є. Максименко, А. В. Гавриш, Т. А. Кортяк, Д. А. Синько ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201101592 ; Заявл. 11.02.2011 ; Опубл. 25.08.2011, Бюл. № 16. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, О. В.
Максименко, Г. Є.
Гавриш, А. В.
Кортяк, Т. А.
Синько, Д. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, О. В.
Максименко, Г. Є.
Гавриш, А. В.
Кортяк, Т. А.
Синько, Д. А.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |