
>
Україна, МПК A23L 21/10.
Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти [Текст] / А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Ельдар Байрам огли Ібаєв, Б. В. Михайлов ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2018 08322 ; Заявл. 30.07.2018 ; Опубл. 10.01.2019, Бюл. № 1. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бессараб, Я. О.
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
Михайлов, Б. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бессараб, Я. О.
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
Михайлов, Б. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |