
>
Україна, МПК A23L 1/0522, A23L 1/0524, A23L 1/059, A23G 3/46, A23G 3/54.
Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої [Текст] / Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № a 2014 00717 ; Заявл. 27.01.2014 ; Опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14. - 8 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, І. О.
Оболкіна, В. І.
Обозна, М. В.
Любенко, Г. Д.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, І. О.
Оболкіна, В. І.
Обозна, М. В.
Любенко, Г. Д.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |