
>
Україна, МПК A22C 11/00.
Спосіб отримання варено-копченої ковбаси "Дергачівська" [Текст] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок ; власник: Сум. нац. аграр. ун-т, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2018 11441 ; Заявл. 21.11.2018 ; Опубл. 25.04.2019, Бюл. № 8. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Сум. нац. аграр. ун-т\власник\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |