
>
Україна, МПК A22C17/00, A22C13/00.
Спосіб підготовки фабрикату свинячих черев для виробництва варених та смажених ковбасних виробів в оболонках [Текст] / Л. Ю. Шубіна, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, О. В. Доманова ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u200802623 ; Заявл. 28.02.2008 ; Опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4. - 3 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Доманова, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Шубіна, Л. Ю.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Янчева, Марина Олександрівна
Доманова, О. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |