
>
Україна, МПК A23L21/10.
Спосіб виробництва конфітюру [Текст] / В. І. Маяк, Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201606070 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.11.2016, Бюл. № 21. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Маяк, В. І.
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |