
>
Україна, МПК G01N33/02, G01J3/00.
Спосіб визначення кольору харчових продуктів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв’якова, Д. К. Коржавих ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201712264 ; Заявл. 11.12.2017 ; Опубл. 12.03.2018, Бюл. № 5. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Черв’якова, В. А.
Коржавих, Д. К.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Черв’якова, В. А.
Коржавих, Д. К.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |