
>
Україна, МПК A23L1/214.
Спосіб виробництва продуктів із редьки [Текст] / Г. А. Селютіна, О. В. Виродова, П. В. Іванніков ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201403392 ; Заявл. 03.04.2014 ; Опубл. 26.08.2014, Бюл. № 16. - 4 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, О. В.
Іванніков, П. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, О. В.
Іванніков, П. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |