
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання сиру плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, Андріана Бірка, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. О. Кузнецова, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, А. В. Колесник ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u201405319 ; Заявл. 19.05.2014 ; Опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22. - 5 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, А. О.
Крапівницька, І. О.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Колесник, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Бірка, Андріана
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Бідюк, Д. О.
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, З. Е.
Кузнецова, Тетяна Олегівна
Борисова, А. О.
Крапівницька, І. О.
Чаговець, Віта Віталіївна
Чаговець, Л. О.
Колесник, А. В.
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |