
>
Україна, МПК A23L 1/00.
Спосіб отримання термостійкої начинки замороженої [Текст] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, І. О. Крапівницька, В. І. Оболкіна, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой ; власник Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - № u 2014 00723 ; Заявл. 27.01.2014 ; Опубл. 10.06.2014, Бюл. № 11. - 6 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Крапівницька, І. О.
Оболкіна, В. І.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Крапівницька, І. О.
Оболкіна, В. І.
Бідюк, Д. О.
Перцевой, Федір Всеволодович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |