
>
Україна, МПК A23C19/08.
Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового [Текст] / Ф. В. Перцевой, А. О. Борисова, А. О. Колесник, С. І. Усатюк, П. В. Іванніков, Л. З. Шильман, Д. О. Бідюк, Д. К. Душенок, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек ; власник Харків. держ ун-т харчування та торгівлі. - № u201606024 ; Заявл. 03.06.2016 ; Опубл. 10.01.2017, Бюл. № 1. - 2 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Харків. держ ун-т харчування та торгівлі\власник\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Борисова, А. О.
Колесник, Аліна Олексіївна
Усатюк, С. І.
Іванніков, П. В.
Шильман, Л. З.
Бідюк, Д. О.
Душенок, Д. К.
Перцевой, М. Ф.
Обозна, М. В.
Гарнцарек, Б. Ч.
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Харків. держ ун-т харчування та торгівлі\власник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Репозитарій |