
>
Бубела, Т.Методи виявлення фальсифікації харчових добавок / Т. Бубела, О. Воробець //
Бубела, Т.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2011. - N 1. - С. 65-68. - Бібліогр.: с. 68.
(Шифр в БД -054081/2011/1)
Анотація:
Доведено можливість застосування адмітансного методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях з метою виявлення фальсифікації під час їх реалізації.
Додаткові точки доступу:
Воробець, О.
(Шифр в БД -054081/2011/1)
Анотація:
Доведено можливість застосування адмітансного методу комплексної провідності для оперативної ідентифікації харчової добавки аспартаму у фруктових напоях з метою виявлення фальсифікації під час їх реалізації.
Додаткові точки доступу:
Воробець, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|