
>
Тертычная, Т. Н.Разработка рецептуры хлеба повышенной пищевой ценности на основе тритикалевой и нутовой муки / Т. Н. Тертычная, В. С. Агибалова, В. И. Манжесов //
Тертычная, Т. Н.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 3. - С. 56-57. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/3)
Додаткові точки доступу:
Агибалова, В.С.
Манжесов, В.И.
(Шифр в БД Х367526/2010/3)
Додаткові точки доступу:
Агибалова, В.С.
Манжесов, В.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|