
>
001.4:658.562
Нугуманов, Б. С.О внедрении новых систем обеспечения безопасности пищевых продуктов / Б. С. Нугуманов, Р. Р. Егорова //
Нугуманов, Б. С.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 22-23. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: качество -- продовольственная безопасность -- хассп -- критическая контрольная точка -- якість -- продовольча безпека -- критична контрольна точка --
Анотація:
Рассматриваются взаимосвязанные процессы вступления России во Всемирную торговую организацию (ВТО) и внедрения новых систем подтверждения соответствия пищевых продуктов. Эти системы обеспечивают качество и безопасность, конкурентоспособность пищевой продукции отечественных производителей. Приводятся отдельные результаты внедрения новых систем подтверждения соответствия пищевой продукции в Республике Башкортостан.
Розглядаються взаємопов’язані процеси вступу Росії до Світової торгової організації (СТО) та впровадження нових систем підтвердження відповідності харчових продуктів. Ці системи забезпечують якість та безпеку, конкурентоспроможність харчової продукції вітчизняних виробників. Наводяться океремі результати впровадження нових системи підтвердження відповідності харчової продукції в Республіці Башкортостан.
Додаткові точки доступу:
Егорова, Р. Р.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
001.4:658.562 | |
001.4 | |
658.562 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: качество -- продовольственная безопасность -- хассп -- критическая контрольная точка -- якість -- продовольча безпека -- критична контрольна точка --
Анотація:
Рассматриваются взаимосвязанные процессы вступления России во Всемирную торговую организацию (ВТО) и внедрения новых систем подтверждения соответствия пищевых продуктов. Эти системы обеспечивают качество и безопасность, конкурентоспособность пищевой продукции отечественных производителей. Приводятся отдельные результаты внедрения новых систем подтверждения соответствия пищевой продукции в Республике Башкортостан.
Розглядаються взаємопов’язані процеси вступу Росії до Світової торгової організації (СТО) та впровадження нових систем підтвердження відповідності харчових продуктів. Ці системи забезпечують якість та безпеку, конкурентоспроможність харчової продукції вітчизняних виробників. Наводяться океремі результати впровадження нових системи підтвердження відповідності харчової продукції в Республіці Башкортостан.
Додаткові точки доступу:
Егорова, Р. Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|